Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

kínai sárkányka

Adopt one today!

Címkék

acél (3) álom (23) ameland (2) amszterdam (7) aranyköpés (19) art (8) az élet nagy kérdései (10) balaton (4) belgium (3) beteg (13) biznisz (1) bkv (26) bn (8) buzibár (3) celeb (2) cserebuli (7) cserediákok (11) disznóól (2) dokisztori (6) egyetem (43) einstein (2) fesztivál (5) film (5) florida (3) fun (41) funpic (1) hága (5) hipochonder (6) holland (6) hollandia (14) home (22) houston (7) húsvét (2) idióta (23) incredibles (58) in casa (3) iwiw (8) jasper (8) keukenhof (1) kirándulás (36) kislány (17) kolis (72) kölyök (4) konyhatündér (5) kriszti (2) laura (5) leiden (19) lover (34) mádzsá (10) mazsola (4) meló (27) minerva (8) new orleans (1) pánik (28) patkánylyuk (6) pesti éjszaka (20) sporty spice (8) strand (3) sün (1) surmó (2) sz (3) sziget (5) szöszi (34) tangyak (12) texasi buli (7) the end of an era (1) tv (1) universiteit (8) vicc (11) xmas (13) zala (4) zene (59) zsír (2) Címkefelhő

a szemem

eXTReMe Tracker

a szám

Queen Beatrix, Princess Máxima

2009.05.25. 21:36 | CB | Szólj hozzá!

Az isiben Diversity Week van, ami pontosan nem tudom mit takar, de megígértem Majának, hogy segítek megtekinteni az ír önmegvalósítást a megnyitón. Sajnos lekéstem, de azért az etióp ingyenkávéból és a házikenyérből lehetett később is enni, plusz kaptunk banánshake-et meg valami borzalmas sütit. Jó családként hangot adtunk félelmünknek, ami a shake és a kávé összekeveredését övezte. Nem volt gond, hahaha.

Maja biciklijét megkéselték!!! Valaki kiszúrta a kerekét és elvágta a lámpazsinórt. Rettenetes, hogy már a kerékpárok sincsenek biztonságban!

Ezért le is maradt a mai nap fénypontjáról, életem egyik nagy találkozásáról....

Megbeszéltem Margarettel, hogy elmegyünk kávézni, mert ő Franciaországban volt, én meg Kölnben, rég találkoztunk. Elhívtam Csillát is, és választottunk egy szép, napos teraszt a botanikussal szemben. Egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy nagy fekete autókkal öltönyös férfiak érkeznek a kertbe, és egyre több a rendőr is. Lezárták a kanálist, a kis hidat, megérkeztek a fehérkabátos motoros rendőrök, miközben a vízen egy motorcsónak cirkált. Beatrix királynőt várták, aki hamarosan meg is érkezett a menyével, Maximával. A kávézóból átvonultunk egy csapat holland lány mellé, akik pont szemben laknak a Hortus Botanicus-szal. Sikítozva integettek a királyi családnak, és ilyeneket kiabáltak, hogy 'olyan csinos vagy, Maxima' vagy 'gyere át kávézni, Maxima', a nő meg mosolyogva integetett nekik vissza. Tényleg nagyon csinos nő. Aztán az egész csapat behúzott a botanikusba, odakinn meg elkezdődött a fiesta. A minervás lányok kihozták a kanapét, és röhögcsélve söröztek, fagyiztak (nekünk is adtak), és a szemben álló rendőröknek kiabáltak, akik ezt szemmel láthatólag imádták, sőt ők is mutogattak meg nevetgéltek. Aztán a lányok szereztek valahonnan egy nagy kutyát, George-ot, akinek addig dobálgatták szemből a botokat, míg fogta magát és beugrott a kanálisba, hogy visszahozza. Óriási röhögés, sikítozás, a tv-sek meg a fotósok meg egymást taposva filmezték, ahogy George a kanálisban úszkál. A motorcsónakos rendőrök egy nagyon okos tekintetű kisfiúnak megengedték, hogy beszálljon a csónakba, és vitték egy kört, és közben folyamatosan magyaráztak neki, meg mutatták a többi rendőr bácsit. Aztán odajöttek hozzánk is, és kifaggatták a lányokat, hogy mit tanulnak, miért nem tanulnak épp, és hogy tettek-e vodkát a kólába, amivel megkínálták őket. Olyan laza és családias volt az egész. Egy óra múlva Maxima meg a Királynő ismét felbukkant, óriási ováció. Maxima úgy integetett az embereknek, hogy azt hittem kiesik az autóból, a korábban mulatozó rendőrök pedig olyan szépen, olyan egyszerre mozogtak, mint a robotok. Nagyon nagy élmény volt! A végén csak a polgármester meg az összeverődött tömeg maradt, és George, aki ismét beugrott a kanálisba. Élőben láttam a holland királynőt! A nő, aki a pénzen van! Unalmas hétfő, mi?

Címkék: leiden

A bejegyzés trackback címe:

https://cicabetti.blog.hu/api/trackback/id/tr561143554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása