Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

kínai sárkányka

Adopt one today!

Címkék

acél (3) álom (23) ameland (2) amszterdam (7) aranyköpés (19) art (8) az élet nagy kérdései (10) balaton (4) belgium (3) beteg (13) biznisz (1) bkv (26) bn (8) buzibár (3) celeb (2) cserebuli (7) cserediákok (11) disznóól (2) dokisztori (6) egyetem (43) einstein (2) fesztivál (5) film (5) florida (3) fun (41) funpic (1) hága (5) hipochonder (6) holland (6) hollandia (14) home (22) houston (7) húsvét (2) idióta (23) incredibles (58) in casa (3) iwiw (8) jasper (8) keukenhof (1) kirándulás (36) kislány (17) kolis (72) kölyök (4) konyhatündér (5) kriszti (2) laura (5) leiden (19) lover (34) mádzsá (10) mazsola (4) meló (27) minerva (8) new orleans (1) pánik (28) patkánylyuk (6) pesti éjszaka (20) sporty spice (8) strand (3) sün (1) surmó (2) sz (3) sziget (5) szöszi (34) tangyak (12) texasi buli (7) the end of an era (1) tv (1) universiteit (8) vicc (11) xmas (13) zala (4) zene (59) zsír (2) Címkefelhő

a szemem

eXTReMe Tracker

a szám

Vándorizáció

2008.08.27. 00:28 | CB | 2 komment

Amióta három héttel ezelőtt Tivadarral bedobtuk magunkat az austini éjszakába, csak arra tudtam gondolni, hogy ezt a várost a lányoknak is látniuk kell. Annyira szép, annyira pezsgő, annyira egyetemi, egyből otthon éreztem magam.

KALAPOK ÉS FELHŐK, AVAGY COWBOYS AND KISSES

Ezért voltam olyan boldog, mikor szombaton öten beültünk az autóba, és meg sem álltunk az első Quizmo's szendvicsezőig, ahol Kertészék szép reménye magyarul tanitgatott egy vigyorgó ázsiai kislányt. (Másnap egyébként ugyanitt ettünk hazafele is, az eladó akkor is kérdezett pár magyar szót. Dalma Tivadar lelkére kötötte, hogy folytassa az oktatást, hogy mire legközelebb jövünk, a csaj anyanyelvi szinten beszéljen!)

Marika (GPS) közreműködésével sikerült eljutnunk Mount Bonellre, ahonnan csodás kilátás nyilt Austinra, és a Town Lake-re. Izzadtunk, akár az a bizonyos, ami főleg a lányoknak volt elég furcsa. Aki eddig New Hampshireben fagyoskodott az erdő közepén, az nem igazán szokott hozzá a texasi hőséghez.... Ja, a Zsófi megfogadta, hogy amikor hazamegy, legyen bármilyen idő, ő befűtteti a házat, mert az mégsem járja, hogy a cserépkályhás lánya egész nyáron zokniban és két pulcsiban aludjon! :)

TÖBB, MINT TURISTÁK

MOUNT BONELL

A szállodában Zsuzsi meg Dalma folyamatosan Cicának és Viviennek hivták egymást, majd a Zsuzsi megkérdezte Tivadart, hogy van-e vajon zongora a hallban odalenn. Aki nem tudja, hogy miért lett volna szükség erre, az sürgősen nézze meg a Pretty Woman-t!

PARIS HÁZÁBÓL JÓL LÁTNI AUSTIN-T!

Austinban az egyik legkülönlegesebb turistalátványosság a denevérek rajzása a Town Lake-t átivelő hidnál. Napnyugtakor az ott tanyázó milliónyi (!) bőregér vadászni indul a rovardús éjszakába, s a sok kiváncsiskodó hajókról és a partokról végignézi ezt. Olyan, mint amikor a lámpafénybe odagyűlnek nyáron a szúnyogok és a legyek, és csak csaponganak. Austinban ezért nincs is szükség vegyszeres irtásra. Amúgy megint a lábromboló cipőmet vettem fel, csak most egy másik helyen szedte szét a lábamat, de ebbe a szállodába is pucér patával tértem haza.

AUSTINI PILLANATKÉPEK

Otthon (hahaha, otthon) férfiidegeket tépő hosszúságú készülődés kezdődött, majd átadtuk Zsuzsinak a countryzenét játszó képeslapját, mert ugye aznap volt a SZÜLINAPJA! Kicsit zötyögősen, fáradtan indult az este, de aztán Tivadar "ránktukmált" némi agancsos kólát és hirtelen fel kellett másznunk Dalma kollégával a szinpadra I got life-ot énekelni. Ez már a második helyen történt, a Vak Disznó Klubban, ahova múltkor nem engedtek be, mert nem volt nálam ID. Előtte egy valamilyen Majom klubban voltunk, ahol a Zsuzsi átvette az irányitást a WC-nél. Ismeretlen oknál fogva nem haladt a sor, pedig dolgozott a sör, és jött plusz két csaj, akik nem vették észre, hogy nem jó helyre álltak, amit a Lántzky nem birt elviselni, inkább megkopogtatta a vállukat, erélyesen hátramutatott, és csak annyit mondott: LINE! (ő igy röviditette le a magyar "Mi is sorban állunk, b+!"-et, mi meg a Tivadarral majdnem megszakadtunk a röhögéstől, olyan gyorsan húztak hátra a lányok... Azóta is félünk tőle kicsit:P)

SZUPERCSAPATUNK ELSŐ, AGANCSMENTES LÉPÉSEI A MAJOM KLUBBAN

Szóval a Blind Pig Pub-ban elég derék buli kerekedett. Felettem csillagos ég, mellettem jóbarátok, a szinpadon Dalma, illetve a két dj, meg Zsuzsi, aki egész este el se mozdult mellőlük, hanem csak pózolt, és kérte a számokat, én meg csináltam vagy 100 partifotót az est különböző szakaszairól.

VAK DISZNÓ KLUBBAN

Hajnali kettőkor megint lehúzták a rólót, és az a több ezer ember, aki a Hatodik utcában bulizott, mind kitódult az utcára, és szocializálódni próbált. Jöttek is a fiatalemberek, mint méhek a mézre, Tivadar alig győzte mondogatni nekik, hogy "Ők az unokahugaim". Dalma vásárolt egy pólót, amiről azt hitte, hogy az van ráirva, hogy szereti Texas-t, de valahogy a betűk összefolyhattak út közben, mert egy a 6th streeten töltött éjszakára utaló velős mondattá álltak össze, mire megtaláltuk a H betűt... : I WAS DRUNK IN THE 6TH STREET, AUSTIN, TEXAS! (A szomszédban tetoválószalon üzemelt, járhatott volna ennél rosszabbul is:D)

KIK VAGYTOK, TI IDEGENEK? ÉS MIT NÉZTEK???

A szállodában úgy gondoltuk, hogy vicces lesz, ha kiülünk a folyosóra, és behivjuk a többi lakót is, hogy mulassanak velünk, de jött két cirkáló seriff, és kacsintgattak, hogy menjünk már be. Ezzel se járt jobban a szomszéd, mert a Dalmával Megasztár 12. döntőt rendeztünk, melyben a győztes dal a Szállj, szállj sólyomszárnyán volt, de bizton állithatom, hogy hosszú és göröngyös úton keresztül jutottunk el odáig az As long as you love me-n és a Kicsiny falum ott születtem én-en keresztül (Tivadar ezalatt dőlt ki a legenda szerint). Csak az Ó te drága Klementina angol verzióját nem voltam hajlandó vele dalolni. Ha Foxy maxy magyarul énekelte, nekem is jó lesz úgy! Zsösz vi örözök voltunk igazán! A 15. emeletről bámultuk Austint a Dalmával és a Kossuth Lajos táborában-t zengtük. Hát nem csodálatos?

KÜLÖN KÖSZÖNET A LÁNYOK MÁSODIK KEDVENC BOLTJÁNAK, A SPEC'S-NEK, ÉS ÉDESANYÁM ELSŐ KEDVENC ÖCCSÉNEK, TIVADARNAK!

Címkék: kirándulás texasi buli

A bejegyzés trackback címe:

https://cicabetti.blog.hu/api/trackback/id/tr38634889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZSuuuuu 2008.08.27. 08:54:14

Szólj hozzá! NEm tudok, sajnon nem lehet hangosan röhögni, mert a ZSófi már alszik, hajnali három van. Én is lejegyeztem az eseményeket.....
De basszus ez a buli mindent megért....köszi, hogy csak ezért eljöttél!

Surmi 2008.08.27. 21:20:54

Haaaalloood! Dejó lehet nektek ott a kukurica valóságos hazájában! Móka móka hátán, sikítozás, nullkezezés, mehikóiak, magyarok és egyebek, fiúk lányok... Csodás. Itthon lassan kitör koliGT, siessél. Jó utat majd. :)
süti beállítások módosítása